maanantai 21. joulukuuta 2009

Winter and Christmas / Talvi ja Joulu

First I was thinking about posting huge post that just tells how awsome this time of year is. But unfortunately I got busy and lazy. Typical, when I plan to do something.
I love winter and snow and everything in winter. I just love how snow makes everything so beautiful and pure. And Christmas, well everyone knows it's a time of sharing and caring. Also this time of year is one really awful time. Skin is just too dry, outside is too cold and you are too busy buying and trying to come up with good presents. I actually will continue writing more as soon as I get some more time, but now I just wanted to say Merry Christmas and Happy New Year to all of you!



Alunperin ajattelin tehdä ison postauksen, jossa kerron miten mahtava tämä aika vuodesta on. Mutta ikävä kyllä tuli kiireitä ja laiskuus. Tyypillistä, kun suunnittelen tekeväni jotain.
Rakastan talvea ja lunta ja kaikkea talvessa. Rakastan kuinka lumi tekee kaikesta kauniin ja virheettömäksi/puhtaaksi/viattomaksi (en oikein suomeksi keksiny täydellistä sanaa kuvaamaan). Ja joulu, tietenkin kaikki tietää, että se on jakamisen ja välittämisen aika. Kuitenkin tämä aika vuodesta on myös aivan kamala. Iho on liian kuiva, ulkona liian kylmä ja olet liian kiireinen ostamisen ja hyvien lahjojen keksimisen kanssa. Itseasiassa aion kirjoittaa lisää kunhan löydän aikaa siihen, mutta nyt halusin vain sanoa Hyvää Joulua ja Uutta vuotta teille kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti