torstai 10. joulukuuta 2009

Flea market Invasion / Kirppari hyökkäys

Never mind the topic. It's just something I had in my mind. So this week I was in flea market near our school with Taru. By the way, she is awsome flea market partner. Actually she would be perfect, if she would buy clothes nearly as much as I do. Im the one going out of the stores with huge bags and she has tiny tiny bag. Anyways I will post pictures of stuff I have bought. I leave out stuff that are too ordinary. Such as basic leather belt. I believe everyone has one or atleast seen one.

Älkää välittäkö otsikosta. Se vaa oli jotain, mikä pyöri mielessäni. Joten tällä viikolla kävin Tarun kanssa kirpparilla, joka on aivan koulun vieressä. Muuten, Taru on mainio kirpparikumppani. Oikeastaan hän olisi täydellinen, jos ostaisi yhtä paljon kun mä. Mä yleensä tuun ulos kaupoista isoin kassein ja Tarulla on vain pikkuinen kassi. Kuitenkin nyt postaan kuvia tavaroista, joita oon ostanut. En postaa tavaroita, jotka ovat liian tavallisia. Kuten perus nahkavyö. Uskon, että jokaisella on sellainen tai on ainakin nähny sellaisen.

First one is a sequin belt. I think every woman needs to have one. It really gives that femine and festive look. Even to the most ordinary shirt. Such as t-shirt? I love it a lot, since it's black so it looks really elegant. It was only 4€.

Ensimmäisenä on paljetti vyö. Mielestäni jokaisella naisella pitäisi olla sellainen. Se saa näyttämään naisellisemmalta sekä juhlallisemmalta. Jopa kaikista yksinkertaisimman paidan. Kuten vaikka t-paidan? Rakastan tätä vyötä, sillä se on musta ja näyttää eleganttiselta. Maksoi vain 4€.

This one might look like really ordinary and boring. But with belt it looks great. Belt is ordinary leather belt, I might show the buckle some other time. I really love those sleeves and that this sweater is long. Second picture is a bit too light so color of this sweater is on the first picture. This was about 10-14€. I love those turtlenecks!!!

Tämä saattaa näyttää erittäin tavalliselta ja tylsältä. Mutta vyön kanssa näyttää hyvältä. Vyö on tavallinen nahkavyö, saatan joskus toiste näyttää kyseisen vyön soljen. Mä todellakin rakastan noita hihoja ja että pusero on pitkä. Toinen kuva on vähän liian vaalea, joten puseron väri on lähinnä kuten ensimmäisessä kuvassa. Tämä maksoi noin 10-14€. Rakastan noita kauluksia!!!

Oh this jacket, I got a lot to say about this one. I like the fur and that weird red material. With Taru we first thought it's leather but no way that it's leather. Also I love those metal parts. Best part of it is that it's made by Lip Service and I do love clothes they make. I also found original price for this jacket which is 70 €(not sure about it) and I got this one for 20€. It's really warm and good as new. I really believe, former owner weared it maybe like 2-3 times.

Tästä takista mulla on paljon sanottavaa. Tykkään tosta karvaasta ja tosta ihmeellisestä punaisesta kankaasta. Alussa Tarun kanssa ajateltiin, että se on nahkaa, mutta varmasti ei ole nahkaa. Rakastan noita metalliosia. Parasta on, että takki on merkkiä Lip Service ja mä rakastan heidän tekemiä vaatteita. Löysin myös, että takin alkuperäinen hinta on 70€(en ole varma asiasta) ja sain tämän 20€-lla. Takki on todella lämmin sekä uudenveroinen. Uskon todellakin, että entinen omistaja käytti kyseistä takkia ehkä 2-3 kertaa korkeintaan.

This sweater is awsome! Turtleneck, patterns, long and comfy! And that color is soo lovable! It costed only about 10-14€. I weared this one day at work and everyone loved it!

Tämä pusero on mainio! Kaulus, kuvio, pitkä ja mukava! Ja toi väri on niin rakastettava! Maksoi vain noin 10-14€. Yhtenä päivänä käytin tätä töissä ja kaikki rakastivat tätä puseroa!

Closer pic of the color / Lähikuva väristä:







2 kommenttia:

  1. Toi takki ja sit toi vika pusero oli kyllä parhaimmat. Hämmentävää muuten kun luen pelkästään sun englanninkielisen tekstin enkä ees vilkaise suomennosta :D My English compels me.

    VastaaPoista
  2. Ne on joo parhaat ;D
    no englanniksi tota tekstii on helpompi kirjoittaa. Mul kestää tunti suomentaa tota tekstii aina :D

    VastaaPoista