tiistai 8. joulukuuta 2009

Shirt tip / Paita vinkki



I always been horrible at posing, I guess. I always look either fat or just weird. Anyway, usually people use belts on shirts that fit them well. But I use belts on men shirts and large shirts. In these pictures im wearing xl-sized men shirt. Doesn't look bad, ehh? Not the greatest, but not the worse either. A lot better than wearing oversized shirt without a belt. That will make you look fat or just like bum. I would prefer more femine style. Since that shirt is awsome, I mean at work sometimes it really gets hot and nothing is better than large shirt. It isn't tight!! My belt in this picture is black sequin belt I just bought today from flea market. Only 4€!!







En ole ikinä ollut hyvä poseeraa, luulisin niin ainakin. Näytän aina jotenkin lihavalta tai muuten vain ihmeelliseltä. Noniin asiaan, ihmiset yleensä käyttävät vyötä paidoilla, jotka istuvat muutenkin täydellisesti. Itse käytän vyötä miesten ja isoilla paidoilla. Näissä kuvissa päälläni on xl-kokoinen miesten paita. Eikä näytä pahalta? Ehkä ei näytä erinomaiselta, mutta ei näytä kovin pahaltakaan. Paljon paremman näköistä kuin käyttää ylisuurta paitaa ilman vyötä. Se tekisin lihavan näköiseksi tai näyttäisit huolimattomalta. Itse suosin naisellisempaa tyyliä. Varsinki tuo paita on mahtava, varsinkin töissä on välillä erittäin kuuma ja mikään ei oo miellyttävämpää kuin käyttää isoa paitaa. Eikä ole tiukka!! Vyöni kuvassa on musta paljettivyö, jonka tänään löysin kirpparilta. Vain 4€!!





1 kommentti:

  1. Ok, mut en tykkää paidan väristä. :( Toi vyö kyl on aika pro, sopis hyvin esim. punaisten paitojen kaa. hinthintnudgenudge

    VastaaPoista